MIX – Att utreda med MI och Instrument X

KOMMANDE DATUM

Intro-X, digitalt; valfritt datum utifrån önskemål. OBS! Måste slutföras innan datum för MIX© dag 2-3.
MIX© dag 2-3, Södertälje, 11-12/11 (lokaler Symfonin, Symfonin)
Platser: Max antal platser 32

Syftet med MIX-utbildningen© är att lära sig att använda Instrument X© ihop med Motiverande Samtal (MI). Utbildningen riktar sig främst till socialsekreterare, handläggare och arbetsmarknadskonsulenter i kommuner där Instrument X© används. Den kan samtidigt även vara relevant för andra medarbetarare i eller kring verksamheter för ekonomiskt bistånd och som inte ska arbeta med formuläret Instrument X© tillsammans med klienter eller deltagare, för att skapa samsyn kring klienters process till egen försörjning.

MIX-utbildningen består av tre dagar. Den första dagen, Intro-X, är digital och arrangeras via utbildningsplattformen Learnifier som tillhandahålls via Södertälje kommun och Telge-koncernen. Dag 2-3 i MIX© är fysisk utbildning tillsammans med vår MI-utbildare med särskild kompetens i MIX© .

OM DAG 1, INTRO-X

Introduktion till användning av Instrument X och MI. Kräver inga förkunskaper.

Deltagare behöver skapa en inloggning i utbildningsplattformen Learnifier för att få tillgång till kursen och tillhörande digitalt material. Länk till kursen och inloggning skickas till kursdeltagarens mailadress.

Utbildningen kan genomföras helt på egen hand via sin dator, eller gemensamt med andra om alla har tillgång till dator och sin egen inloggning i Learnifier. Utbildningen är tänkt att kunna genomföras kl 9-16 med tid för raster och lunch inkluderat, men det går att pausa och återuppta utbildningen när det passar en själv. Vi rekommenderar att en heldag avsätts.

OM DAG 2-3, MIX

Fördjupande dagar med fokus på att använda Instrument X© tillsammans med MI. Föreläsningar varvas med mycket praktiska övningar tillsammans med MI-utbildare, medlem i MINT (Motivational Intreview Network of Trainers).

Krav för att delta på MIX© dag 2 och 3 är att deltagare gått minst grundutbildning i MI, Motiverande samtal, samt genomfört Intro-X.


Bokning är bindande och behöver avbokas minst fyra veckor före kurstillfället. Vid eventuell frånvaro kan ersättare ta över platsen.
Utbildningen kan komma att ställas in vid lågt intresse, senast fyra veckor före kurstillfället. Deltagare ges då möjlighet att delta vid senare utbildningsomgång.

Pris MIX©:
4700 kr per person, exklusive moms.
Digitalt utbildningsmaterial erhålls i samband med Intro-X.
Tryckt utbildningsmaterial (Instrument X©, Vägledning samt Kort om barnrätt) erhålls vid de fysiska utbildningsdagarna, MIX© dag 2-3.
Under dag 2-3 serveras för- och eftermiddagsfika.

KNUT-pris:
3500 kr per person, exklusive moms.
(gäller endast Haninge, Nynäshamn, Salem, Sundbyberg, Södertälje och Värmdö)

Hel MIX©-utbildning i den egna kommunen? (upp till 32 deltagare)
Kontakta oss för offert på info@instrumentx.se

  • Tid/plats för utbildningen passar inte mig. Vad kan jag göra?

    Du kan anmäla intresse för annat kurstillfälle som du kan hitta under fliken Utbildningar eller på https://instrumentx.se/events/ Finns det ändå inget som passar? Maila oss på info@instrumentx.se

  • Jag behöver avboka min plats. Hur gör jag?

    Maila info@instrumentx.se Är det mer än fyra veckor kvar till kursen? Då tar vi bara bort din bokning. Är det kortare tid kvar är bokningen bindande, men det går bra att hitta en ersättare.

  • Jag kommer inte ha hunnit gå MI-utbildning innan MIX dag 2-3. Hur gör jag då?

    MIX dag 2-3 har stort fokus på just MI och att praktiskt använda det i övningar. Därför är det viktigt att ha en grundkunskap i MI för att det ska bli givande. I undantagsfall går det bra att delta ändå, om det är så att du känner dig grundligt insatt och behärskar MI. Är du osäker kan du alltid maila på info@instrumentx.se

  • 1Select Ticket
  • 2Deltagare
  • 3Betalning
  • 4Bekräftelse
By booking this event you can attend all occurrences. Some of them are listed below but there might be more.
2024-11-11 - 2024-11-12
4700 kr
kr
Available Deltagare: 30

Priserna är exklusive moms. Inklusive utbildningsmaterial, Instrument X (samt kommande uppdateringar), Vägledning samt Kort om barnrätt. Under dag 2-3 serveras för- och eftermiddagsfika.

The "4700 kr" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
3500 kr
kr
Available Deltagare: 30

KNUT-kommun (Haninge, Nynäshamn, Salem, Sundbyberg, Södertälje och Värmdö) har ett annat pris. Priserna är exklusive moms. Inklusive utbildningsmaterial, Instrument X (samt kommande uppdateringar), Vägledning samt Kort om barnrätt. Under dag 2-3 serveras för- och eftermiddagsfika.Under dag 2-3 serveras för- och eftermiddagsfika.

The "3500 kr" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

2024 11 11 - 12

Kostnad

4700,00kr

Arrangör

KNUT

Längst ned bokar du antal deltagare. Du får en bokningsbekräftelse och senare skickar vi faktura.