MI-metodstödjarutbildning

KOMMANDE DATUM

Södertälje, 2-3 samt 18 december
Platser: Max antal platser 32

Utbildningen sker under tre dagar och syftar till att ge förutsättningar att vara metodstödjare och kunna stötta sina kollegor i implementering av MI på sin arbetsplats. Utbildningen innehåller praktiska övningar för att planera och kunna genomföra det fortsatta arbetet som metodstödjare på sin arbetsplats.

OM MI-METODSTÖDJARUTBILDNING

Dag 1: MI-repetition, nyheter och praktiska övningar som vi tränar på under dagen som kan ingå i ”övningsbanken” för att sedan användas i arbetsgruppen. Diskussion: Hur långt har ni redan kommit i MI-implementeringen på arbetsplatsen? Vad underlättar och vad hindrar?

Dag 2: Diskussion: ”MI-dropping” – hur kan man föra upp samtal om MI i vardagsarbetet? Inspelning av samtal i mindre grupper samt analysera och ge feedback på varandras samtal. Det mest lärorika sättet att lära sig MI har visat sig vara genom att lyssna och ge feedback på egna och andras samtal. Vi går igenom feedbackmall för detta som även kan användas i arbetsgruppen. Deltagarna får i uppgift till dag 3 att förbereda en varsin gruppövning att hålla med de andra metodstödjarna dag 3 (som sedan kan vara lämplig att använda i arbetsgruppen)

Dag 3: Deltagarna håller sina egna övningar med de andra i gruppen, ger och får feedback på varandras övningar och pedagogik. Vi övar och går igenom fler övningar som kan ingå i en ”Övningsbank” för metodstödjarna som de kan använda tillsammans med sina kollegor. Diskussion: Vad är nästa steg i MI-implementering på arbetsplats? Lärdomar av kurs & utvärdering & kursintyg.

 

Bokning är bindande och behöver avbokas minst fyra veckor före kurstillfället. Vid eventuell frånvaro kan ersättare ta över platsen.
Utbildningen kan komma att ställas in vid lågt intresse, senast fyra veckor före kurstillfället. Deltagare ges om möjligt deltagande vid senare utbildningsomgång.

KNUT-pris:
3500 kr per person, exklusive moms.
(gäller endast Haninge, Nynäshamn, Salem, Sundbyberg, Södertälje och Värmdö)
Inkluderar för- och eftermiddagsfika.

  • 1Select Ticket
  • 2Deltagare
  • 3Betalning
  • 4Bekräftelse
3500 kr
kr
Available Deltagare: 32

Priserna är exklusive moms. Inklusive för- och eftermiddagsfika.

The "3500 kr" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

2024 12 02 - 18

Kostnad

3500,00kr

Mer info

test

Arrangör

InstrumentX

Längst ned bokar du antal deltagare. Du får en bokningsbekräftelse och senare skickar vi faktura.