AM-X©

Utbildningen syftar till att introducera till materialet i verktyget AM-X© och hur det kan användas i arbete tillsammans med individer som har behov av en mer fördjupad kartläggning och kan behöva ytterligare stöd i att utforska mål och delmål för att nå arbete och egen försörjning. Utbildningen riktar sig främst till medarbetare på arbetsmarknadsenheter, men kan även vara relevant för socialsekreterare från ekonomiskt bistånd som arbetar i Instrument X©-processen, chefer, metodstödjare eller utvecklingsledare som arbetar med implementering i verksamheterna.

KOMMANDE DATUM

Kontakta oss för offert
Maila oss på info@instrumentx.se

  • 1Gör ditt val
  • 2Deltagare
  • 3Fakturering
  • 4Bekräftelse
4700 kr
kr
Available Platser: 32

Priserna är exklusive moms. Inklusive utbildningsmaterial, Instrument X (samt kommande uppdateringar), Vägledning samt Kort om barnrätt. Under dag 2-3 serveras för- och eftermiddagsfika.

The "4700 kr" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Självkostnadspris KNUT-kommun
kr
Available Platser: 32

Annat pris för KNUT-kommunerna (Haninge, Nynäshamn, Salem, Sundbyberg, Södertälje och Värmdö), till självkostnadspris, vi återkommer med offert till er. Inklusive utbildningsmaterial, Instrument X (samt kommande uppdateringar), Vägledning samt Kort om barnrätt. Under dag 2-3 serveras för- och eftermiddagsfika.

The "Självkostnadspris KNUT-kommun" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

2024 11 11 - 12

Kostnad

4700,00kr

Mer info

test

Arrangör

InstrumentX
BOKA NU
QR Code

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *