MIX© dag 4 – svåra samtal

En fördjupningsutbildning och ingår som en extra dag i MIX©-utbildningen för de som arbetat ett tag med Instrument X©. Syftet med utbildningen är att våga fråga och föra en dialog om ”svåra” frågor som relationsvåld och barnrätt. Under dagen varieras genomgångar med praktiska övningar. Utbildningen riktar sig främst till personer som gått den grundläggande MIX-utbildningen och därefter arbetat minst ett år med Instrument X©. Den kan samtidigt även vara relevant för andra medarbetarare i eller kring verksamheter för ekonomiskt bistånd och som gått den grundläggande MIX©-utbildningen för mer än ett år sedan.

KOMMANDE DATUM

Kontakta oss för offert
Maila oss på info@instrumentx.se

  • 1Gör ditt val
  • 2Deltagare
  • 3Fakturering
  • 4Bekräftelse
4700 kr
kr
Available Platser: 32

Priserna är exklusive moms. Inklusive utbildningsmaterial, Instrument X (samt kommande uppdateringar), Vägledning samt Kort om barnrätt. Under dag 2-3 serveras för- och eftermiddagsfika.

The "4700 kr" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.
Självkostnadspris KNUT-kommun
kr
Available Platser: 32

Annat pris för KNUT-kommunerna (Haninge, Nynäshamn, Salem, Sundbyberg, Södertälje och Värmdö), till självkostnadspris, vi återkommer med offert till er. Inklusive utbildningsmaterial, Instrument X (samt kommande uppdateringar), Vägledning samt Kort om barnrätt. Under dag 2-3 serveras för- och eftermiddagsfika.

The "Självkostnadspris KNUT-kommun" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

2024 11 11 - 12

Kostnad

4700,00kr

Mer info

test

Arrangör

InstrumentX
BOKA NU
QR Code

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *